ccc

Nofugazi изкочиха с грандиозно вандалско видео

By Тони Тодорова, 14.07.2015

Графити културата като начин на живот и общуване с околния свят често пъти се брои за вандализъм. Това, което различава тази култура от цялостното изкуство, освен, че създава неприятности на част от обществото, е, че този свят наистина умее да комуникира.

Английската марка за дрехи Nofugazi, вдъхновена от живота на улицата и по-специално от графити културата, днес публикува във фейсбук страницата си поредния нестандартен опит за комуникация. Райтърите Moses и Taps спретват жесток номер на една от железниците в Германия. Озаглавили акцията си THE WALL, райтърите заснемат видео, в което ясно си личи капсулираното им послание към света.

1.jpg22

Този път спрейовете не играят голяма роля, но останалото, което се случва е наистина awesome. Това видео със сигурност е на прага на вандализма, затова, момчета пазете се, but keep going!

Ето и видеото:


FacebookTwitterGoogle+PinterestSvejoShare

3 коментара

 1. surai sonaev казва:

  Само да ти поясня тони бомбони че това е германия а не е Великобритания.Отново блестиш с актуалност.Откажи се или се научи на графити културата или не се занимавай с нещо което нито рабираш нито можеш да хванеш къв е смисъла!

 2. батко ви казва:

  Ебаси хуя!
  Искам интервю!

 3. surai sonaev казва:

  Уау не мога да повярвам че го променихте от Великобритания на Германия вие сте супер невежата медия бе засрамете се !

Имаш какво да допълниш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *