11403502_764428806988612_2687662891700331985_n

NASIMO И PYROTECHNIX CREW ГОТВЯТ ПРОЕКТ В КАПАНА, ДА СЕ СТЯГА И КИЧУКА (ВИДЕО)

By Тони Тодорова, 10.07.2015

Пловдивските художници Димитър Механджйски и Васко Лалов се прибраха буквално преди часове от първото си посещение във Франция, където бяха специални гости на изложба на On/Of crew в Париж. Stern и Dark, както са известни в underground средите успяха да вдигнат и първия си калкан в морската ни столица Варна миналия месец след близо две години организация. Буквално преди това пък те бяха гости в Плевен, а някъде по същото време Митко откри и изложбата с Елеоноrа Маринова в Червена точка в София. И покрай всичко това двамата графитаджии намериха време да разкрасят Капана, да бъдат част от журито на Ред Бул състезанието на Капана Фест и да запишат своето първо авторско видео благодарение на Inpuster Plaga.

За всичко това Graffiti.bg и Mediacafe.bg ви информират постоянно, но по-интересно е да чуем от самите тях как протича активно лято 2015 за Pyrotechnix Crew и какво са ни приготвили те до края на годината, защото крю-то в края на ноември ще направи 10 години, а това означава едно голямо събитие за всички техни приятели и фенове.

„Това да имаме работа и да сме активни ни зарежда страшно много. Няма значение дали вали сняг или дъжд ние работим по всеки стойностен проект, който ни се предложи“. споделиха двамата пред нашата камера.

„Натрупахме доста опит от Париж и сега ще приложим с огромен ентусиазъм в Кичук Париж през септември, когато е фестивала „Древен и вечен“. Просто нямаме търпение да дойде, защото ще покажем най-доброто от себе си“, казват двамата кичукпарижани в един глас и се поглжедат с доверие.

„Готвим и нещо много яко с Nasimo в Капана, което ще може да видите до две седмици“, казва Димитър Механджийски.


FacebookTwitterGoogle+PinterestSvejoShare

Имаш какво да допълниш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *