San_francisco_graffiti01

Wildstyle

By Тони Тодорова, 04.04.2014

Wildstyle е стил в графитите, които е доста сложен и заплетен. Поради своята сложност, той често много трудно се чете от зрителите, които не са запознати с него. Терминът „wildstyle“ се популяризира  от Графити CREW-to Wild Style, образувано от Tracy 168 в Бронкс, Ню Йорк. Това е бивша улична банда, с над повече от 500 членове, която основава този стил, които и до ден днешен продължава да е активен. Членовете, които включва crew-то са Tracy 168, Cope 2, T-Kid 170, Lava I&II, Taki 183, Daze, Comet, Blade, Futura 200, Dan Plasma, Jimmy Ha-Ha and Yip.

graffiti-wallpapers-san-francisco-graffiti-pics

Wildstyle включва преплетени и покриващи се една върху друга букви и форми. Той може ба включва стрелки, шипове и всякакви декоративни елементи, в зависимост от използваната техника. Би могло да се каже, че рисуването в този стил е истинско художествено предизвикателство, сравнявайки го с най-опростените тагове и стилизирани букви.

Wildstyle_Graffiti_7_by_ferretfacejones

Wildstyle има заченки на 3D елементи във формите си, добавящи дълбочина на зрителното възприятие на работа. Много художници имат свои елементи, които добавят към своите wildstyle graffiti, превръщащи се в знакови за творчеството им.

graffiti-blue-pink-wildstyle-keusta-free_257179

Wildstyle
5 (100%) 1 vote

FacebookTwitterGoogle+PinterestSvejoShare

Един коментар

  1. Lisa казва:

    Keep on writing and chgnigug away!

Имаш какво да допълниш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *