Съживяват общежитията в Студентски Град с Графити

By Тони Тодорова, 05.04.2014

Нови графити стенописи ще съживят неуютното пространство на партера и стълбищата в блок-общежитие в Студентски град. Фестивалът „Съзнание без граници“ ще се проведе в блок 13 на Технически университет – София във входа и стълбищните клетки до 4-ия етаж. Рисунките ще се правят на 5 и 6 април.

Художниците, които ще изготвят рисунките ще бъдат избрани след конкурс. Ще бъдат реализирани 10-те най-добри проекта, които изпратят свои идеи на фейсбук-страницата на конкурса, като всеки може да рисува на 13 кв. м., а победителите ще получат флакони за целта. Проекти могат да се пускат до 26 март. Ще се проведе и креативна работилница, на която всички участници ще се съберат, за да постигнат единна визия по темата „Съзнание без граници“.

Организатори на фестивала са Васил Вранчев от ТУ – София и Христина Попова от УНСС. Фестивалът се организира и със съдействието на Даниел Бояджиев, домакин на събитието, Студентския съвет на ТУ – София и UNБЛОК Фестивал. Екипът е неформална група от доброволци, които работят безвъзмездно за осъществяването на идеята.


FacebookTwitterGoogle+PinterestSvejoShare

Имаш какво да допълниш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *